maandag 4 oktober 2010

Zaterdag 2 oktober Ermelo…

Aan Wilma ligt het niet.
Haar theater de Dialoog in het bruisende Bible- belt-centrum van Ermelo doet er alles aan om voort te blijven bestaan. In de Kia op de A28 zijn wij getuigen van het wankele CDA concours hippique maar dan zonder Gal en Total… nouja wel met veel gal. Het degelijke CDA is gespleten door de duivelse slang uit het Paradijs zelf, Maxime..laat die maar schuiven, machtswellusteling. Limburgers onder elkaar hebben het de kaarten geschut, je staat toch volkomen voor schut. Laat Geert toch gewoon fijn prins Carnaval zijn, de Harlekijn.
Joop bedenkt weer een mooi couplet..

“ En Neem nou Den Haag, Den Haag
Waar het CDA zo graag
Met de VVD regeert
Onder toezicht van Oom Geert’..

Nouja, wij zullen ons wel bezig houden met onze linkse hobby..geen rechts gelobby.
Ermelo is in handen van Wilma, regelrecht weggelopen uit de Flinstones, een kei van een wijf.
Ze combineert een zakelijk instinct met gul gastvrouwschap en intellectueel veel. Ja echt een topper. ‘Kanker is niet van God’ is haar nummer en dan heb je het bij Joop wel helemaal gemaakt . Voor mij voelt het wat rauw omdat ik in de rouw ben om de vrouw die gisteren die kanker-strijd verloren heeft..51 jaar maar.  Je kunt het als troost zien dat lied en zo treft het menigeen. En nu is het ook nog eens de maand van de borstkankerrrrr..de rr zit in de maand.
Geluid is helemaal goed. We gaan ontspannen een nieuw programma presenteren en er ontstaat een directe Dialoog met het publiek dat er niet om loog. En ze zingen zo heerlijk mee..Joop is altijd trots op ‘zijn’  publiek en met recht..beter kunnen we het ons niet wensen..waren er maar meer van dit soort mensen..
We krijgen mooie bloemen. Die gaan naar m’n tante Ansje, bloemen uit Ermelo.


Na afloop in de foyer spreek ik een oprecht echtpaar waar wij eens thuis hebben opgetreden..ze zijn erg enthousiast…en warm. En weet je hoe ze heten? ‘Henk en Ingrid’…ze willen hun namen laten veranderen.
Hoeveel post en televisiezenders zij niet op zich af hebben gekregen..
Ik emiGEER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten